Snap-on levert een uitgebreide modellenlijn zuigercompressoren, compressoren met riemaandrijving en extra stille schroefcompressoren voor alle in automotive werkplaatsen voorkomende werkzaamheden. Alle compressoren voldoen aan de hoge Snap-on Tools kwaliteitseisen voor professionele equipment en zijn robuust uitgevoerd zodat ze tegen een stootje kunnen.

 

De compressoren worden bedrijfsklaar afgeleverd zodat de werkplaats er direct gebruik van kan maken. De elektrische en pneumatische verbindingen zijn duurzaam beschermt tegen vocht en vuil. Door de ruime capaciteit en hoogwaardige aandrijflageringen en dubbele aandrijfaskeringen, is duurzaamheid van de compressoren gegarandeerd voor langdurig, intensief en continue gebruik.


 

Robuuste zuigercompressoren

 

Snap-on zuigercompressoren zijn uitgevoerd met 1- of 2 cilinders en 1- of 2-traps luchtpompen en voldoen aan de nieuwste en zwaarste technologische eisen die werkplaatsen aan equipment stellen. De compressoren leveren hoge prestaties bij lage toerentallen waardoor slijtage van de draaiende delen tot een minimum beperkt wordt. De hightech motor/pompcombinatie van Snap-on zuigercompressoren zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd. Samen met de ruime tankinhoud, beperkt dit trillingen en het geluidsniveau en bevordert het de levensduur van de compressoren.
Uniek aan de Snap-on zuigercompressoren is de speciale constructie van het smeeroliereservoir. De constructie zorgt voor precies de juiste hoeveelheid smering op de juiste locaties. Snap-on vult de compressoren met een hoogwaardige synthetische olie voor een optimale smering. Het olieniveau hoeft niet meer gepeild te worden, maar kan eenvoudig door een kijkglas gecontroleerd worden.
De 10 Bar zuigercompressoren zijn er in mobiele en gestationeerde uitvoeringen met tankcapaciteiten van 50 tot 270 liter. De verrijdbare modellen hebben sterke wielen en een rubberen stootrand. Alle compressoren hebben een drukregelaar met manometer, een veiligheidsventiel tegen overdruk en ventilatoren die zorgen voor een goede koeling van de mechanische onderdelen. Afhankelijk van de uitvoering hebben de compressoren een handmatig of automatisch condens-aftapventiel.

Extreem stille schroefcompressoren
De compacte Snap-on schroefcompressoren onderscheiden zich door een extreem laag geluidsniveau van maximaal 69dB(A). Ze zijn onderhoudsarm, nauwelijks hoorbaar en kunnen overal geplaatst worden. De range start bij een uiterst stille (59 dB) 9 Bar, 90 liter mobiele minicompressor met een ergonomisch display met Start/Stop functie, automatisch afblaasventiel voor condenswater, urenteller en een drukregelaar.

 

 

Extreem stille schroefcompressoren