Vanaf het eerste moment dat er elektronische systemen in auto's werden toegepast is Snap-on Tools al bezig met de ontwikkeling van de juiste tools.

Het uitgangspunt is hierbij altijd dat de equipment het werk van een monteur zo makkelijk mogelijk moet maken opdat hij maximaal rendement uit zijn werk en investering kan halen.   Efficiëntie is in de werkplaats tegenwoordig een must en dat kan een goede technicus mede bereiken met hoogwaardige, snel communicerende, diagnoseapparatuur met een uitgebreide voertuig software dekking.  

Snap-on heeft diverse units in het programma, van het lezen van alleen de data met het resetten van de foutcodes- en service intervallen of een unit waarbij het in-leren en/of aansturen van diverse componenten ook tot de mogelijkheden behoort, tot en met een unit met een tweekanaals-labscoop inclusief een voertuig component tester, voor het opsporen van ingewikkelde storingen.  

Snap-on heeft de snelst communicerende en meest voertuig dekkende (Europese, Aziatische en Amerikaanse voertuig-software) Automotive scanners op de markt in volledige Nederlandse taal en hiervoor hebben wij de volgende units voor u in het programma : 

 

Microscan III™

EOBD (APK) tester / data lezen / foutcode’s detecteren en wissen.

Klik hier voor een demo video omtrent deze Microscan III

 


Solus Edge™

Hier is de perfecte mix van functionaliteit en eenvoud. SOLUS Edge geeft u de volledige range van scantool functies met een snelle opstarttijd van slechts 5 seconden. Behalve het 8” kleurenscherm, krijgt u de volledig nieuw ontworpen icoon navigatie en de geweldige oorzaak/gevolg functionaliteit die het mogelijk maakt functies aan te sturen en tegelijk data te bekijken.
 

Klik hier voor meer informatie en een demo video omtrent deze Solus Edge.


 

Modis Edge™

Onze multifunctionele Modis Edge met een 8” touchscreen en de 4-weg navigatie is een combinatie van de modernste techniek en eenvoudige bediening.

Hij is betrouwbaar en extreem snel (na 5 sec. bedrijfsklaar en testresultaten in 30 seconden) en verenigt de volle functionaliteit van de Solus Edge en Vantage Ultra.

Hij is scanner, twee-kanaals scope en digitale / grafische multimeter in één en de ingebouwde componententester begeleid u stap

voor stap naar de bron van elk probleem.
Behalve expert informatie biedt hij ook via de ingebouwde WiFi directe toegang tot technische service bulletins en terugroepacties van de fabrikant.
 

Klik hier voor meer informatie en een demo video omtrent deze Modis Edge


 

Snap-on Tools Sure Track System

 

Snap-on SureTrack is een database met voertuig specifieke oplossingen gebaseerd op wereldwijde informatie over automerken en modellen, symptomen, foutcodes en kilometerstanden, het helpt automonteurs voertuigstoringen sneller oplossen. 

 

De informatie is afkomstig uit miljoenen werkorders van tienduizenden technici die de problemen al eerder opgelost hebben. Snap-on Tools scant deze werkorders continu bij duizenden werkplaatsen wereldwijd zodat de SureTrack database altijd up-to-date is met nieuwe en actuele diagnose details.   

 

De diagnosetester laat in een grafiek onder andere de meest vervangen onderdelen, tips en ontdekte oplossingen bij bepaalde storingen en foutcodes zien van data uit miljoenen werkorders. Dankzij SureTrack hoeft een monteur dus niet meer op Google naar een oplossing van een probleem te zoeken waarbij het nadeel van informatie vergaren op internet is dat de data niet door professionele technici geverifieerd is.  

 

SureTrack is geïntegreerd in de Snap-on Modis Edge en de Triton D8 diagnosetesters die men via wifi informatie uit de Snap-on cloud haalt. Op basis van automerk, model en type, krijgen monteurs gedetailleerde informatie over realistische, eerder uitgevoerde reparaties en opgeloste storingen en antwoorden op problemen. Dankzij SureTrack krijgt de monteur meer vertrouwen in zijn diagnosewerkzaamheden en dat levert tijdsbesparing op. 

 

 

 

Snap-on SureTrack kenmerken: 

 

  • Oplossingen voor voertuigstoringen
  • Geverifieerde onderdeel vervangingsrapporten
  • Succesvolle resultaten
  • Expert informatie direct gelinkt aan foutcodes
  • Exclusief inzicht in oplossingen van duizenden technici
  • Voertuig specifieke oplossingen op basis van automerk, model, type, foutcodes en kilometerstanden
  • Betrouwbare antwoorden geverifieerd door Snap-on SureTrack experts

 

 

Klik hier voor een demo video

 Om het u makkelijk te maken of u een bepaalde auto kunt uitlezen

hebben we een handige tool ontwikkeld.

Klik op onderstaande foto en u kunt onze volledige database doorzoeken.
Selecteer het merk, jaar, model en systeem van uw keuze en kijk wat we ondersteunen.
Voor voertuigen van voor het jaar 2000, die geen EOBD stekker hebben, hebben wij diverse specifieke voertuig-stekkers in het programma. 

Zo kunt u met onze scanners van vandaag zelfs ook de

voertuigen van gisteren uitlezen.

 

 

Klik hier voor alle beschikbare Modis en Vantage accessoires


Download
Het Snap-on Informatie Systeem omsluit OEM voertuiginformatie met flatrate tijden, technische data, onderhoudsprocedures, reparatie-informatie, diagnose-data, elektrische schema’s, service bulletins en terugroepacties en service campagnes.
Snap-on_Informatie_Systeem_SIS.pdf
Adobe Acrobat document 602.8 KB


Download
informatie m.b.t. ons ADAS systeem kunt bekijken via
ADAS_Informatie brochure.pdf
Adobe Acrobat document 3.4 MB


Download
Om uw Ethos, Solus of Modis aan te sluiten op uw PC, kunt u het software-pakket 'Shop Stream Connect' installeren. Hiermee kun u uw afbeeldingen en filmopnames opslaan, bekijken en afdrukken.
Deze software kunt gratis downloaden via de
DiagnosticInfoManager.zip
Gecomprimeerd archief in ZIP formaat 7.0 MB


 

Veel diagnose tijd kwijt ? 

Om bij een fout melding het zoekgebied snel te verkleinen is de EELD100A Snap-on "EVAP Leak Detector" een 'Real Time Saver'.
Deze EVAP Leak Detector (Rook Machine) detecteert in een mum van tijd lastig te vinden vacuüm lekkages welke de oorzaak van de storingen kunnen zijn en dit bespaart dus kostbare zoektijd.

Klik hier voor een demo film

   

Ook de bronspanning tijdens het uitlezen en programmeren van de auto is essentieel.  Wanneer u de EEBC500EU Snap-on Acculader plus bezit, maakt het niet uit wat  er uw werkplaats binnenrijdt.
Of het nu een standaard accu is, een AGM, een deep-cycle of een gel-cell accu, u krijgt telkens weer hetzelfde perfecte laad resultaat. Bovendien doet hij alles automatisch met een laadstroom van 4, 15 of 100  ampère en houdt hij een constante voltage aan gedurende een flash her-programmering van de auto ECU. 
 

De opties die deze lader heeft
* 6 - 12 - 24 Volt
* Accu Test alvorens lading
* Druppel laden
* Normaal Laden
* Snel Laden
* StartBoost 300 Amp.
* Standaard- /AGM- /Gell- /Deep-Cycle Accu's
* Continue 100 Amp. levering voor 'flashen' (inleren) van de ECU
* tijdklok
* Laadkeuze mogelijk in : voltage, in % of een tijdsbestek
* Verrijdbare trolley 
 

Het is een acculader die dus alles aankan, sluit hem gewoon aan en u kunt verder met uw werk.  U zult nooit een compromis hoeven te sluiten met deze Snap-on Acculader Plus !

Klik hier voor een demo filmOm uw diagnose apparatuur op te bergen heeft
Snap-on Tools diverse diagnose rolwagens in het programma.

 

In deze rolwagens kunt u, o.a. met behulp van voorgevormde foam inlegmatten, uw diagnose apparatuur en toebehoren zoals merkgerichte adapters / meetkabels / accutester / multymeter en overige meet-apparatuur veilig en overzichtelijk opbergen.


Op deze manier geeft u al uw diagnose apparatuur een centrale plek in de werkplaats zodat u bij storingzoeken niet eerst alle meet-apparatuur bij elkaar hoeft te zoeken en zo kan alles gemakkelijk naar de desbetreffende auto worden verreden.

 

Klik hier voor een demo film