Vanaf het eerste moment dat er elektronische systemen in auto's werden toegepast is Snap-on al bezig met de ontwikkeling van de juiste tools voor een snelle en goede diagnose waarbij elke unit voor iedere gebruiker heel eenvoudig te bedienen moet zijn.  Efficiëntie in de werkplaats is tegenwoordig een must en dat kan een goede technicus mede bereiken met hoogwaardige, snel communicerende, diagnoseapparatuur met een uitgebreide voertuig software dekking.  Snap-on heeft diverse units in het programma, van het lezen van alleen de data met het resetten van de foutcodes- en service intervallen of een unit waarbij het in-leren en/of aansturen van diverse componenten ook tot de mogelijkheden behoort, tot en met een unit met een tweekanaals-labscoop inclusief een voertuig component tester, voor het opsporen van ingewikkelde storingen.  Snap-on heeft de snelst communicerende en meest voertuig dekkende (Europese, Aziatische en Amerikaanse voertuig-software) automotive scanners op de markt in volledige Nederlandse taal en hiervoor hebben wij de volgende units voor u in het programma : 

Microscan III™

EOBD (APK) tester / data lezen / foutcode’s detecteren en wissen.

Klik hier voor een demo video omtrent deze Microscan III

 


Ethos Edge

Met een volledige dekking van meer dan 30 OEM merken die teruggaat tot het jaar 1992 en de volledige USA database, hoeft u zich geen zorgen te maken over de volgende uitdaging die voor u staat.
De automatische voertuig identificatie leest het chassisnummer en dat scheelt tijd en geeft u een snelle start.
U kunt elke dag weer vol vertrouwen aan de slag met fabrikant specifieke dekking voor meer dan 100 systemen inclusief TPMS, hybride aandrijving, veiligheidssystemen en meer. Voer onderhoudstaken uit met speciale functies inclusief rem-ontluchten, stuurhoeksensoren en service herinnering om de gang erin te houden.
Vindt oplossing snel met de 1-knops volledige voertuig code scan en Wis Alle codes met 1 knop om snel alle systemen te controleren. Bespaar tijd door het opslaan en terughalen van vorige voertuigen en diagnose gegevens.


Solus Edge™

Hier is de perfecte mix van functionaliteit en eenvoud. SOLUS Edge geeft u de volledige range van scantool functies met een snelle opstarttijd van slechts 5 seconden. Behalve het 8” kleurenscherm, krijgt u de volledig nieuw ontworpen icoon navigatie en de geweldige oorzaak/gevolg functionaliteit die het mogelijk maakt functies aan te sturen en tegelijk data te bekijken.
 

Klik hier voor meer informatie en een demo video omtrent deze Solus Edge.


 

Modis Edge™

Onze multifunctionele Modis Edge met een 8” touchscreen en de 4-weg navigatie is een combinatie van de modernste techniek en eenvoudige bediening.

Hij is betrouwbaar en extreem snel (na 5 sec. bedrijfsklaar en testresultaten in 30 seconden) en verenigt de volle functionaliteit van de Solus Edge en Vantage Ultra.

Hij is scanner, twee-kanaals scope en digitale / grafische multimeter in één en de ingebouwde componententester begeleid u stap

voor stap naar de bron van elk probleem.
Behalve expert informatie biedt hij ook via de ingebouwde WiFi directe toegang tot technische service bulletins en terugroepacties van de fabrikant.
 

Klik hier voor meer informatie en een demo video omtrent deze Modis Edge


Verus Edge™


Vantage Ultra™

Om zekerheid te krijgen over een diagnose gaat er niets boven het direct testen van het verdachte component voordat u deze vervangt. De combinatie van een snelle tweekanaals scope met de Snap-on componenttest, is de VANTAGE Ultra; een perfecte compagnon van elke scantool. Selecteer eenvoudig een voertuig en component en de Vantage stelt automatisch de meter voor u in. Voertuig specifieke connector informatie, component locatie en tips van experts geven u de zekerheid en precisie voor elke diagnose, helpt om giswerk te voorkomen zodat u meteen de eerste keer het juiste onderdeel vervangt. Scanner codes en data vertellen u alleen wat de voertuig module kan detecteren. De VANTAGE Ultra is als een verzekering voor elke beslissing die u neemt.

 

Klik hier voor meer informatie en een demo video omtrent deze Vantage Ultra 
Download
De complete update lijst kunt u bekijken via de
18.4_Wat_is_nieuw_NL.pdf
Adobe Acrobat document 3.9 MBVoor voertuigen van voor het jaar 2000, die geen EOBD stekker hebben, hebben wij diverse specifieke voertuig-stekkers in het programma. 

Zo kunt u met onze scanners van vandaag zelfs ook de

voertuigen van gisteren uitlezen.

 

 

Klik hier voor alle beschikbare Modis en Vantage accessoires


Download
Het Snap-on Informatie Systeem omsluit OEM voertuiginformatie met flatrate tijden, technische data, onderhoudsprocedures, reparatie-informatie, diagnose-data, elektrische schema’s, service bulletins en terugroepacties en service campagnes.
Snap-on-Informatie-Systeem FB.pdf
Adobe Acrobat document 1'002.8 KB


Download
Om uw Ethos, Solus of Modis aan te sluiten op uw PC, kunt u het software-pakket 'Shop Stream Connect' installeren. Hiermee kun u uw afbeeldingen en filmopnames opslaan, bekijken en afdrukken.
Deze software kunt gratis downloaden via de
DiagnosticInfoManager.zip
Gecomprimeerd archief in ZIP formaat 7.0 MB
 

Veel diagnose tijd kwijt ? 

Om bij een fout melding het zoekgebied snel te verkleinen is de EELD100A Snap-on "EVAP Leak Detector" een 'Real Time Saver'.
Deze EVAP Leak Detector (Rook Machine) detecteert in een mum van tijd lastig te vinden vacuüm lekkages welke de oorzaak van de storingen kunnen zijn en dit bespaart dus kostbare zoektijd.

Klik hier voor een demo film

   

Ook de bronspanning tijdens het uitlezen en programmeren van de auto is essentieel.  Wanneer u de EEBC500EU Snap-on Acculader plus bezit, maakt het niet uit wat  er uw werkplaats binnenrijdt.
Of het nu een standaard accu is, een AGM, een deep-cycle of een gel-cell accu, u krijgt telkens weer hetzelfde perfecte laad resultaat. Bovendien doet hij alles automatisch met een laadstroom van 4, 15 of 60  ampère en houdt hij een constante voltage aan gedurende een flash her-programmering van de auto ECU. 
 

De opties die deze lader heeft
* 6 - 12 - 24 Volt
* Accu Test alvorens lading
* Druppel laden
* Normaal Laden
* Snel Laden
* StartBoost 300 Amp.
* Standaard- /AGM- /Gell- /Deep-Cycle Accu's
* Continue 60 Amp. levering voor 'flashen' (inleren) van de ECU
* tijdklok
* Laadkeuze mogelijk in : voltage, in % of een tijdsbestek
* Verrijdbare trolley 
 

Het is een acculader die dus alles aankan, sluit hem gewoon aan en u kunt verder met uw werk.  U zult nooit een compromis hoeven te sluiten met deze Snap-on Acculader Plus !

Klik hier voor een demo filmOm uw diagnose apparatuur op te bergen heeft
Snap-on Tools diverse diagnose rolwagens in het programma.

 

In deze rolwagens kunt u, o.a. met behulp van voorgevormde foam inlegmatten, uw diagnose apparatuur en toebehoren zoals merkgerichte adapters / meetkabels / accutester / multymeter en overige meet-apparatuur veilig en overzichtelijk opbergen.


Op deze manier geeft u al uw diagnose apparatuur een centrale plek in de werkplaats zodat u bij storingzoeken niet eerst alle meet-apparatuur bij elkaar hoeft te zoeken en zo kan alles gemakkelijk naar de desbetreffende auto worden verreden.

 

Klik hier voor een demo film