Snap-on Tools is toonaangevend op het gebied van innovatie, productie en verkoop van gereedschappen en equipement voor de professionele gebruikers.  Snap-on Tools wordt door de professionals gezien als het hoogst haalbare op het gebied van kwaliteit gereedschap.  In 1920 is het allemaal begonnen in de USA met 10 doppen die je op 1 van 5 universele handels kon ‘snappen’, een revolutie voor de gereedschapsindustrie en dit is inmiddels een wereldwijde standaard.
Innovatie is al 97 jaar één van de missies van Snap-on, dit blijkt ook uit de vele patenten die op onze naam staan.
Omdat patenten na een periode kunnen vrijkomen, zie je dat veel van onze uitvindingen na verloop van tijd door andere fabrikanten gekopieerd worden.  Snap-on is een one-stop-shop voor de professional, of het nu gaat om handgereedschap, luchtgereedschap, diagnoseapparatuur of complete werkplaatsinrichtingen, Snap-on levert het allemaal.     

 Werkwijze
Snap-on Tools producten vind u niet in de winkel of bij uw onderdelen leverancier, ze worden enkel verkocht d.m.v. een eigen franchise (dealer) netwerk.  Een dealer heeft een overeenkomst met Snap-on en krijgt de exclusiviteit om Snap-on Tools producten te verkopen in een vastgesteld geografisch gebied en hiermee is het dealernetwerk van Snap-on Tools uniek in de wereld. Toegewijde Snap-on dealers gaan, met een hoge productkennis van de gereedschappen, met een truck de weg op om bij een cliënt op de werkvloer de producten te tonen, de voordelen te demonstreren en de werkwijzen uit te leggen die sneller en betrouwbaarder zijn dan van andere gereedschap fabrikanten met als doel om de productiviteit in werkplaatsen van onze cliënten te verhogen.  Deze methode dateert uit de begin jaren van Snap-on Tools en heeft in de afgelopen 95 jaar bewezen zeer uniek en succesvol te zijn.  

 

Werkgebied
Ik bezoek als ‘Authorized Snap-on Tools Dealer’ met mijn Kenworth T370 Truck (eveneens een USA top product), welke is voorzien van een ruime sortering aan diverse gereedschappen en zodoende is ingericht als rijdende showroom annex verkoopwagen, met regelmaat de diverse werkplaatsen van o.a. Auto-,Vrachtwagen-, Landbouw-, Technische onderwijs instellingen en Gemeentelijke Werkplaatsen in de gehele provincie Groningen.  Voor een afspraak kunt u mij bellen of e-mailen zodat ik ook bij u voor de deur u ‘live’ kennis kan laten maken met al onze producten. 

Mijn werkgebied is de gehele provincie Groningen.
Ik heb deze verdeeld in 5 rayons en op elke ‘gelijke’ dag van de week ben ik in hetzelfde rayon aanwezig.   

Maandag route     : Stad Groningen en Haren.
Dinsdag route       : Bedum, Loppersum, Eemsmond, Appingedam, Delfzijl, Ten-Boer
Woensdag route   : Slochteren, Menterwolde, Oldambt, Bellingwolde.
Donderdag route  : Hoogezand, Sappemeer, Veendam, Pekela, Stadskanaal, Vlagtwedde.
Vrijdag route        : Winsum, De Marne, Zuidhorn, Grootegast, Marum, Leek.

Klik hier voor hoe wij onze producten bij u voor de deur kunnen laten zien en afleveren. (promo Filmpje)